DDIs Bowling afdeling
DM resultatet
Rekord!


Alle historie om bowling!

International Staevner
Elly Noormagi....

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en sørgelig meddelelse om, at Elly Noormagi er desværre ikke blandt os mere.  Elly Noormagi sov stille ind onsdag den 24. Juni 2015 efter længere tids sygdom.

Elly Noormagi har sat fingeraftryk flere gange i døveidrættens historie inden for bowling. Hendes hjertebarn de sidste mange år var bowlingsporten under Dansk Døve-Idrætsforbund, hvor hun både var aktiv spiller og leder for bowlinglandsholdet.

Elly har kæmpet mange ting for døveidrætten, f.eks. mod DNTM, som ikke ville betale tolk under hendes træneruddannelse medmindre det blev taget fra timebanken. Hun blev ved med at kæmpe for sagen til DNTM bøjede sig og bevilgede tolk til hendes træneruddannelse. Takket være hende ændrede DNTM reglerne, således at vores frivillige kan deltage til kurser som har relation til idrætten.

Tak for alt

”Det vil mangle et brik i det store pulsespil – æret være hendes minde. Tak for de gode minder!”

På vegne af Hovedbestyrelsen
Louise Peitersen, DDIs næstformand

Kilde.: Deafsport


Fynske mesterskaber (FM)

Fynske mesterskaber i single og double i bowling

Dato: 19. februar 2015

Resultaterne fra de fynske mesterskaber (FM) i bowling for hørende i single og double

Til FM der blev afviklet den sidste weekend i januar, med indledende runder og finaler weekenden efter, deltog landsholdsspillerne under DDI, Flemming Jensen, Steen Vagner og Pierre Bocquet.

Til stævnet deltog flere topspillere der til dagligt spiller i bowlingligaen, og har været eller i berøring med landsholdet for hørende.

I år 2015 har FBWU valgt, at dele deltagerne op i 3 klasser efter spillernes gennemsnit fra sidste sæson, således, at spiller med lavere snit eller niveau, kunne smage lidt af sejrens sødme ved, at vinde deres klasse/niveau.

Det betød, at Flemming blev placeret i klasse 3 med et snit på 160 fra sidste år, Steen i klasse 2 med et snit på 181 og Pierre i klasse 1 med et snit på 190.

Snittet kan dog være lidt misvisende, for de 3 spillere spiller ofte med et pænt højere snit til dagligt, men der kan være årsager til, at snittet er blevet lavt, som f.eks. en dårligt sæson, manglende kampe og træning eller andet.

Efter de indledende runder der spilles over 6 serier, blev Flemming nr. 1 i klasse 3 med 1149 kegler med et snit på 191,5 kegler pr. serie.

Steen blev nr. 2 i klasse 2 med 1230 kegler, med et snit på 205 kegler pr serie.

Pierre blev nr. 3 i klasse 1 med 1294 kegler, med et snit på 215,6 kegler pr serie. En sjov deltalje er, at Pierre er den eneste spiller af alle 3 klasser, der spillet stabilt med alle 6 serier over 200.

Alle 3 går videre til semifinalen weekenden efter, da det er de 8 bedste i hver klasse der går videre. Resultaterne fra de indledende runder lægges sammen, med de 6 serie der spilles påny ved semifinalen.

Det er kun i klasse 1, der er trin finale hvor de 4 bedste af de 8 går til trinfinalen og kan spille om titlen om, at kunne kalde sig Fyns bedste bowler 2015.

Til semifinalen lægger Flemming hårdt ud, og indtager en flot føring med over 220 i snit på de 2 første serier, men taber siden hen koncentrationen og bliver sammenlagt nr. 4 i sin klasse, med 1253 kegler over 6 serie.

Steen spiller stabilt og bliver nr.1 i klasse 2 med 617 kegler, der afvikles over 3 serie pga for få spillere i semifinalen i klasse 2.

I klasse 1 spiller lægger Pierre ud med en dårlig førsteserie på 150 kegler, der sidenhen viser sig, at have kostet dyrt for at kunne have chancen for, at komme med blandt de 4 bedste til trinfinalen. Han får kæmpet sig langsomt op, men slutter på en 6 plads med 1251 kegler og kun 54 kegler fra nr. 4 til, at kunne komme videre til trinfinalen.

Pierre Bocquet Foto: DDI

Herredouble: Pierre Bocquet og Steen Vagner

I double bruges resultaterne fra de indledende runder, der afgør direkte uden finaler hvem der bliver nr.1 osv.

Her spillet Steen med 1230 kegler og Pierre med 1294 kegler og opnået en flot 4 plads, med et snit tilsammen på 210,3 kegler og manglede kun 42 kegler til 3 pladsen og 60 kegler til, at kunne kalde sig fynsk mester i double.

Alt i alt spiller de alle tre godt med samlet snit på over 200, så det tegner godt for den videre udvikling og fremtidige stævner.

Kilde: Deafsport


Det var et vellykket DM i bowling, der blev afholdt i Grøndal Centret.

Det var et vellykket DM i bowling, der blev afholdt i Grøndal Centret.

Døvanias bowlingafdeling har i samarbejde med DDI afholdt Danmarksmesterskaberne i weekenden den 1. og 2. juni 2013. På trods af færre


4 danske herrer i top 10 i herresinglen - sensationel bronze til Flemming Jensen.

Sidste dagen var helliget singler og trinfinaler i All Event. De danske herrer sluttede virkeligt godt af. Først tog Flemming Jensen sig af bronzen.


Slv til Danmark.

I går var der konkurrencer i tre-mands hold (trio) ved det Nordiske-Baltiske Mesterskaber i Bowling, og nu kommer der nyhed:


2 x bronze til Danmark.
Nu er der gang med bowling ved Nordiske-Baltiske Mesterskaber i World Cup Hallen i Rdovre. Frstedagen gik med konkurrencer i 5-mands hold:

Nordisk - Baltisk Mesterskaber i Bowling.
S er der gang i World Cup Hallen i Rdovre Centrum, hvor der kmpes om NBM metallet. Det gr livligt til i hallen, hvor der er fyldt op med bde tilskuere , spillere og officials. Det er frste gang at ALLE 8

Nordisk-Baltisk Mesterskab i Bowling i Rdovre
Mesterskabet foregr i World Cup Hallen i Rdovre (Rdovre Centrum) i dagene 1. - 4. august 2012 med deltagelse fra alle 8 nordisk-baltisk lande. Det er frste gang i Nordic Baltic Deaf Sports Federations historie at alle 8 lande deltager!
International sprog
Galleri
International EM
Nordisk - Baltisk Mesterskab